Yenimahalle'yi Karış Karış Geziyor

Sabahın erken saatlerinden gecenin geç vakitlerine kadar Yenimahalle'yi karış karış gezen Adem Ceylan ilçe halkı tarafından çok sıcak ve samimi karşılanıyor.

Siyaset 8.03.2014 12:48:10 0
Yenimahalle

Yenimahalle’yi Karış Karış Geziyor

Sabahın erken saatlerinden gecenin geç vakitlerine kadar Yenimahalle’yi karış karış gezen Adem Ceylan ilçe halkı tarafından çok sıcak ve samimi karşılanıyor.

Yaptığı gezilerde toplantılarda ilgi ve alaka ile karşılanan Ceylan her gittiği yerde vatandaşlarla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmıyor. Ziyaretleri sıranda etrafında büyük bir coşku ve kalabalık oluşan Ceylan’nın yaşlı, genç, çocuk demeden herkesin hatırını sorması herkesi memnun ediyor.

Gittiği yerlerde halkın sıkıntı ve problemlerini de dinleyen Ceylan seçimleri kazandıkları takdirde kapılarının herkese açık olacağını ve herkesin derdini dinleyeceklerini belirtiyor.

Gezileri sırasında Zaman zaman vatandaşların evlerine yaptıkları daveti de geri çevirmeyen Adem Ceylan buralarda kısa bir kahve molası vererek vatandaşla hemhal oluyor.

Her gün Esnaf Geziyor

Hemen hemen her gün Yenimahalle’li esnaflarla bir araya gelmeye çalışan Adem Ceylan esnafın sıkıntı ve dertlerini dinliyor. Hepsi ile yakından ilgilenmeye çalışan Ceylan yeni dönem de esnafla birlikte olacaklarını, dertlerine sıkıntılarına ortak olacaklarını söylüyor.

Adem Ceylan göreve geldiklerinde belediye bünyesinde sanayici ve esnafa yönelik bir birim kurarak onlar ile ilgili işlerin hem daha hızlı yürümesini sağlayacaklarını hem de sıkıntı ve problemlerini yakından takip edebileceklerini belirtiyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00